søndag 15. april 2012

Hvor ble det av Hornmusikken...?

På et forum som heter Berglitruckstop har jeg hatt en sjåførdagbok gående noen år... Men p.g.a litt vel mye jobbing med å legge inn bilder i innleggene tenkte jeg og prøve meg på denne bloggen heller... Så mine meninger om mangt og skjeve skråblikk og bilder kan plutselig finnne veien inn her... Har vært inne på dagboka og henta ut noen "gamle klipp" som jeg legger inn her... Gamle men like aktuelle... eller ikke...

Men må bare nevne en historie fra i går... Vår alles kjære Ole Alstad har vaska og strøkke kvitskjorta for lenge sia... Den heng i vinduet på Sjøholt (vises sikkert fra veien) Flagget e funne frem og i dag skulle det heises.... For i dag får Ole R500 V8...!!
Og som om ikke det va grunn nok til feiring så skulle Ole i dag bli førstemann gjennom nytunnelen i Jordalsgrenda...!!! E d rart vi andre e imponert.. Skulle jo bare mangle at han fikk gjennom først... Han ha jo akkurat (for nånn daga sia) hatt 20 års Jubileum i firmaet...! Ikke verst det i dagens marked... Og det ha iallefall nesten alle i firmaet fått me sæ....! Så i går va det like før Ole spretta Champagne'n for å feire den aller siste turen gjennom Ballsnesset... (utenfor nytunnellen) Men han måtte spare flaska t han kom hjem.. Kunne jo ikke risikere o ikke komme seg avgårde i rett tid fra COOP'n i dag tidlig.. (Fredag 29. mai)
Æ prøvd i gårkveld å roe iveren noen hakk med å fortelle Ole at tunnelen ikke vill åpne likevel (iflg NRK lokal) men på det øret var han døv.. (Han hørte bare hornmusikken og blitslampene i det han skulle inn i tunnelen som første bil sikkert... )

Men som sagt, åpninga var utsatt.... æ og Gunnar visst det... Ole fikk det fortalt, men trudd vi tulla... og sprang inn på Coop lageret for å losse og være klar lenge før noen haner våkna på Heimdal i dag... I morrest kjørte han i god tid...frokost på Oppdalsporten og regulerte farta nedover sunndalen til han nærmet seg... Hørte rykter om at toalettet på ESSO sunndalsøra ble brukt både som garderobe for å få på kvitskjorte og slips og til å levere siste nerveskvetten før de siste km inn mot tunnelen....
Akkurat i det han nærme sæ og åpne vindua for å høre hornmusikken bedre ser han skilta til omkjøringa ikke fjerna... Slarka, tenke han sikkert...! Men det ser nesten litt rart ut... Kor e hornmusikken..? Kor e pressa... TV'n...? Så går det opp for herr Alstad...!!! HAN MÅ KJØR BALSNESSET I DAG Å....!!!!!!!

Og der finn han ei hælsing fra Dagis....:

2 kommentarer:

 1. Den historien her er bare helt konge :-))
  Hva sa hr. Alstad når han så hilsningen din??

  Ludvig.

  SvarSlett
  Svar
  1. Jeg tror han ventet ei stund før han ringte meg... Litt slukøret... Det morsomme var at jeg og en annen sjåfør satt på tlf-konferanse med Ole og prøvde og forklare at tunnelåpningen var utsatt... Men sanakket for døve ører... Så da stoppet jeg og sa på tlf at jeg skulle ut og pisse... Så skrev jeg "budskapet" og tok bildet av det før jeg sendte det på MMS til han andre på konferansen... og han holdt på å le seg ihjel... Alstad lurte på hva vi lo av... ;-)

   Dagis

   Slett