tirsdag 25. april 2023

Midt i livet...


Midt i livet...

Foto: Tor Sandø

 Hei, kjære lista mi. En og annen gang tar jeg meg selv i å sutre på ting...🤔 Det være seg  været, uønsket snø, dyr diesel, vond rygg og ellers små filleting som hvis skal kalles problem så er det i beste fall et I-landsproblem...🙈 Jeg vil heller prøve å sette fokus på det som i skrivende stund er status på  de nærmeste av mine dager til låns her blant alle dere som beriker mitt og andres liv. Jeg har klart meg mye bedre enn jeg selv kunne spådd...jeg har samlet en god del erfaring på ting som liv, familie, jobb, venner å jobbopplevelser..Jeg har fått møtt og blitt kjent med så mange flotte mennesker at det nesten ikke kan beskrives...og ikke nok med å ha fått møte dem...jeg har også fått det privilegium å få kalle svært mange av dem for venner.. jeg har fått den beste starten noen kunne fått på et liv.. med en familie som hadde kjærlighet som sin største beholdning. Selv føler jeg til tider jeg har flere familier og folk jeg er veldig glad i, jeg har fem av de aller beste barna man kan ønske seg..."Og ikke nok med det" som de sa¨på TV-shop på 80-tallet..Jeg har også fått tidenes beste svigersønn/datter... Jeg lover meg herved selv og være flinkere og fortelle det til dem...sånn min far gjorde... jeg har til og med blitt velsingnet med et barebarn... Lucas kom da dette året akkurat hadde kommet i gang..  

Mitt store forbilde på det å prøve å være Pappa.... Den beste å prøve å bli lik.
Det vakreste noen har sagt til meg er at jeg er veldig lik min far Annfinn... 
(Må være Dirty Harry`s ukjente bror..) 😂😂


Foto: Dag Rune Bergheim

Foto: Dag Rune Bergheim

Mine nærmeste er akkurat som mine foreldre... så fulle av kjærlighet at jeg ikke har mulighet til å gjengjelde med samme varme.. Jobb har jeg hatt hele livet, aldri gått en eneste dag uten...og jeg har hatt en jobb jeg har elsket og trivdes i... Blitt kjent med fantastiske kolleger og venner både i inn og utland. Helsen kan jeg ikke klage et sekund på...! Jeg har byttet ut noen deler og fått føle på kroppen hvor enestående helsevesen vi har i Norge. Mine jobber har brakt meg rundt i Norge og Europa og gjort meg kjent med land og folk. Folk som jeg stadig møter og kan slå av en prat med. Bare for et eksempel...., her i går (er på Åndalsnes og holder kurs denne uka) kom en gammel kompis fra ungdomstiden i Molde innom klasserommet og vi mimret og drakk kaffe i et par timer,,,(takk for tiden din Knut Ivar "Captain") Kom meg akkurat på hotellet og fikk en god middag før jeg fikk tlf fra Tor Fredrik som var på tur til Molde for å losse på det nye sykehuset.. Det ble en kjempelang time med kaffedrikking og hyggelig samvær der enda en tidligere kollega fra 10-15 år tilbake tilfeldig kom innom...Tenk å ha så mange venner at man snubler borti dem uansett hvor man befinner seg i verden.. Husker en gang jeg sto i en rulletrapp i et kjøpesenter i Krakow og hører "Hei Dag Rune" bak meg... Der sto en tidligere transportkollega og smilte...og kjente meg igjen... 

Nå venter det en ny sommersesong med div veteranbiler og turer på hytta vår på Tingvoll... Håper vi får besøk fra kjente og kjære, for der er det rikelig med mat og sengeplasser. Vennene fra Grøtvågen er uvurderlige for å kunne holde på med den noe sære hobbyen min.
Foto: Tor Sandø
Foto: Dag Rune Bergheim

Dette ligner kanskje litt på et gjennomsnittlig kjedelig julebrev men jeg ville bare stoppe opp litt og sette av litt tid til å takke alle de fine folkene som lar meg få være en del av deres liv. Tenk å være så heldig og ha så mange venner, en familie som er frisk og attpåtil er glad i meg og samtidig tålmodig med meg, en jobb som gir meg mye input og en hobby som gir meg ro og rekreasjon...






2 kommentarer:

  1. Du er modig, takknemlig og raus. Vi er mange som både humre godt og håpe du fortsetter med deling av dine tankestreif. Vi e heldig som kan nikke til mange av dine refleksjoner, der du taler og vi tier.

    SvarSlett