søndag 15. april 2012

Jeg hopper herved i det....!!

Nils har lurt meg...! Ja lurt er jeg blitt før og blir helt sikkert lurt igjen, men nå har altså Nilsogblåmann lurt meg ut på tynn is....! Han har fått meg til å opprette en blogg... Også jeg da, som nesten ikke har kunnskap til å vaske skjermen på EDB-maskina mi engang... Men alt skal prøves. Så her er jeg..

Det er vel ca 44 år siden jeg så lyset for første gang i Fylkeshovdstaden i fotballfylket... Og da skjønner vel alle at jeg så dagens lys i Molde i 1968... Siden den gang har jeg vokst noen kilo og utvidet både omkrets, omgangskrets og radius på mine utflukter... Oppveksten kom på det triveligste stedet i Trøndelag som alle vet er på Kyrksæterøra...

Siden mye av mitt liv foregår i en lastebil på en eller annen vei rundt om i landet kommer sikkert mange av innleggene til å være en smule vei/bil-relatert.... Men for all del, med fin familie, fem barn, et par hus og en gammel veteranlastebil kan det komme noen innlegg fra min fritid også.... som egentlig begynner og bli litt "mankovare".... (jaggu et nytt ord..)

Jeg hopper iallefall i det og prøver... Så håper jeg det finns en "delete-knapp" en plass her for alle feilene jeg kommer til å gjøre i starten... ;-)

2 kommentarer:

  1. Du e lettlurt du =)
    Det bli arti å følg me den her bloggen.

    SvarSlett
  2. Bloggeren dagis ;-) Syns du har klart dæ bra æ Dag Rune. Ska bli gøy å følg med bloggen din fremover.

    SvarSlett